Разнобой в Левски, феновете не знаят на кого да вярват

OFFNews 10 март 2023 в 18:56 1971 0

Наско Сираков

Снимка Официален сайт на Левски

Феновете са объркани от разнопосочните информации

Столичният гранд Левски е в криза. Извън финансовата, за която се знае от години, отборът е и игрова, след като не може да спечели вече поредица от над 10 мача.

Ръководството призовава феновете за подкрепа, които даряват средства, отделяйки от залъка си, но вече са сериозно разколебани. Причината - разнобоят в същото това ръководство в лицето на мажоритарния собственик Наско Сираков, изпълнителният директор Ивайло Ивков и треньорът Станимир Стоилов.

Наскоро Ивков заяви на пресконференция, че в клуба са постъпили оферти на стойност 6 милиона лева за двама футболисти, които са били отказани. Няколко дни по-късно Сираков от своя страна каза, че такива оферти е нямало и нарече твърденията за съществуването им "класическа лъжа". Днес пък треньорът Стоилов също взе отношение по темата.

"Моята истина я казах още в Дубай. Имахме предложения за футболисти, които бяха отказани в края на трансферния прозорец. Неофициално имахме оферта за наш футболист около 2,5 милиона евро. Прецени се, че не трябва да се продават, като причината е може би, че се чакаше сделката за продаването на клуба.

Тогава щеше да има сериозни инвестиции и нямаше да сме зависими от тези пари. Казвам, че имаше оферти горе-долу за 6 милиона, може да са 5 200 000. Това е истината, можем да я потвърдим с документи. Не бягам от отговорност, от решения. Не съм лъгал никога за Левски и ще бъде така. Най-лесно ми е да си почивам.

13 години бях далеч от Левски, заради интриги и псевдо собственици. Най-вероятно във вторник няма да присъствам на пресконференцията", каза още Станимир Стоилов.

Пресконференцията, на която Мъри няма да присъства беше обявена от Сираков, като на нея трябваше да се каже цялата истина за натрупаните от клуба задължения. На този фон е нормално феновете да са объркани. Това личи от коментарите им във форумите за Левски.

"Заприличахме на театър "Сълза и смях", пише привърженик без да обижда театралната институция с аналогията си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови