Развръзката в борбата за титлата в Италия, Испания и Холандия пряко по MAX Sport през уикенда

MAX Sport 1 ще излъчва пряко битката за титлата на ATP Masters 1000 в Монте Карло

OFFNews 19 април 2019 в 15:19 1008 0

Поредният кръг на италианската Серия А ще даде отговор на въпроса дали Ювентус ще си осигури предсрочно осма поредна титла в италианското Калчо. Грандът от Торино има аванс от 17 точки пред втория Наполи и в събота посреща на „Алианц Стейдиъм” Фиорентина от 19:00 часа.

Ако Кристиано Роналдо и компания вземат победата, те ще бъдат недостижими на върха и ще успеят да зарадват феновете си, които останаха шокирани след домакинското отпадане от Шампионската лига срещу Аякс през седмицата. Двубоят ще се излъчи пряко по MAX Sport 3.

В събота от 21:30 часа, отново по MAX Sport 3, Интер и Рома излизат в директен сблъсък, победителят от който ще направи сериозна крачка към място в Топ 4, осигуряващо участие в Шампионската лига догодина.

Барселона отвори комфортен аванс от 9 точки пред преследвача си Атлетико Мадрид 7 кръга преди края на испанската Ла Лига. Лео Меси и компания имат наглед лесната задача да запишат поредните три точки в актива си в домакинството срещу Реал Сосиедад. Двубоят е в събота от 21:45 часа и ще се излъчва пряко по MAX Sport 4.

След 30 мача, Аякс и ПСВ Айндховен си поделят първата позиция в холандската Ередивизи с актив от 74 точки. През уикенда двата гранда ще се надяват, че няма да направят грешна стъпка, за да позволят на съперника да излезе с едни гърди напред в класирането. Аякс гостува на Грьонинген в събота от 19:30 часа като мачът ще се излъчва пряко по MAX Sport 1, а в неделя от 17:45 часа, по MAX Sport 2, ПСВ посреща Адо Ден Хааг.

MAX Sport 1 ще излъчи пряко развръзката и на първия ATP Masters 1000 турнир на клей за сезона – този в Монте Карло. Двамата основни фаворити за трофея – Рафаел Надал и Новак Джокович засега се движат по план, като Краля на клея отстрани българина Григор Димитров в третия кръг на надпреварата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови