Реал Мадрид отново посяга към треньора на Ювентус

OFFNews 08 януари 2019 в 11:03 1461 0

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри става трансферна цел №1 на закъсалия европейски и клубен шампион Реал Мадрид, а италианските медии вече коментират преговорите по удължаване на договора му с гранда от Торино.

Алегри привлече вниманието не само на Реал, а и на много други европейски грандове, с работата си начело на Ювентус. Испанския тим в момента е воден от Сантяго Солари, но не се намира в цветущо състояние, а през отминалата седмица направи две грешни стъпки в шампионата.

Според испанската програма El Chiringuito, босът на Реал Флорентино Перес се отказал да преследва Маурисио Почетино от Тотнъм и ще насочи усилията си именно към Масимилиано Алегри, който вече веднъж отказа на "белия балет" след напускането на Зинедин Зидан през миналото лято.

51-годишният специалист има договор до юни 2020-а година, а вече се появиха и информации, че той ще напусне поста си дори по-рано и ще бъде заменен от Зинедин Зидан.

Tuttosport обаче твърди друго, а именно, че Ювентус и Алегри обсъждат евентуално удължаване на договора на треньора.

Успее ли Перес да привлече Алегри, това ще е своеобразен реванш за Кристиано Роналдо, който си тръгна от Мадрид в посока Торино след световното в Русия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови