Редили трансфери за милиони на парти с проститутки

OFFNEWS 17 декември 2016 в 14:46 10146 2

Доста пикантни подробности около уреждането на трансфер на френския футболист Жофри Кондогбиа в Реал Мадрид през 2013 година изплуваха от мрежата Football Leaks.

Правата на младежкия национал на Франция по това време са били притежание на компанията Doyen Sports. Спортният й директор Нелио Лукас решава, че е време Конгдобиа да бъде трансфериран изгодно след блестящото му представяне на световното първенство за младежи. Цената му е била 20 милиона евро.

За да убеди потенциалните купувачи, той организира парти в Маями, като наема разкошен апартамент и кани елитни проститутки. На купона се появява и президента на Реал Флорентино Перес. За това става ясно от съобщение до Лукас от някой си Ариф Ефенди.

"Аз съм в Маями. Вчера беше откачено. Дойдоха няколко президенти на клубове. Дори и Флорентино беше. Танцува, свали си втратовръзката", докладва Ефенди.

В крайна сметка Конгдобиа преминава в Монако, а не в Реал. През лятото на 2015 година той е продаден в Интер, където е и до ден днешен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

25665

1

Victimized

17.12 2016 в 15:52

Ако си мислите, че футболните сделки са единствените които се правят по този ред, значи сте се объркали жестоко. Елита има съвсем различен живот от този на нормалните хора, за тях лукса и разврата са начин да покажеш колко си голям.
Само се чудя кога нашите медии ще отразят така наречения "PizaGate" , да видят българите, че има и по големи изверги от циганина в метрото и те стоят на висши позиции и управляват света....