Роналдо: 100% съм сигурен, че синът ми ще стане като мен

OFF News 22 август 2018 в 21:09 2524 0

Мегазвездата на Ювентус Кристиано Роналдо даде интервю на Gazzeta dello Sport, в което подробно разказва за сина си – Кристиано-младши.

„Той ще стане такъв, какъвто съм и аз, сигурен съм в това на 100 %. Надявам се, че с моя опит и мотивация ще мога да го науча на някои неща, но вие трябва да знаете, че той ще следва своя път и ще тане този, който сам поиска”, обяснява Роналдо.

„Той е много целеустремен и не обича да губи. Кристиано прилича на мен в детството ми и ще прилича на мен и в бъдещето. Той винаги ще има моята подкрепа. Аз бих искал той да стане футболист, защото това е и негова страст. Синът ми е силен, бърз и притежава добра техника. Нямам намерение да го притискам в избора, но, разбира се, мечтая си той да стане футболист”, добавя португалската звезда.

Кристиано Роналдо има четири деца, три от които са от сурогатна майка. През 2017 година неговата половинка Джорджина Родригес му роди дъщеря. През седмицата Роналдо и семейството му направиха фотосесия с екипи на Ювентус на един от хълмовете над Торино.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови