Роналдо: Щастлив човек съм, не ме притесняват обвиненията в изнасилване

OFFNews 23 октомври 2018 в 10:58 1843 1

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо сподели, че не се притеснява от обвиненията в изнасилване и е убеден, че истината все пак ще излезе наяве. Португалецът говори пред медиите преди мача с Манчестър Юнайтед в Шампионската лига тази вечер.

Той сподели, че за него е специален момент да се завърне на “Олд Трафорд”, но също така каза, че е много щастлив, че в момента носи екипа на "Старата госпожа".

“Не съм обсебен от мисълта да печеля индивидуални награди. Концентриран съм върху представянето си в Ювентус. В момента всичко е фантастично, отборът върви добре. Да печеля награди не е най-важното. То помага, но не е всичко. Не искам да правя сравнения с Реал Мадрид. Щастлив съм, че съм тук, както бях щастлив в Мадрид и в Манчестър Юнайтед.

Смятам, че съм доста щастлив човек с голям късмет. Адаптирам се към италианския футбол. Той е по-различен, но пък доста се забавлявам. Съотборниците ми помагат и съм радостен да нося екипа на този фантастичен клуб. На терена и извън него постоянно се усмихвам. Чувствам се щастлив човек.

Играя в голям клуб, имам прекрасно семейство, децата ми са здрави. Имам всичко, което искам. Останалото не ме интересува. Вярвам изцяло на моите адвокати. Забавлявам се, играейки футбол, радвам се на живота, а има хора, които се грижат за тези неща. Истината ще излезе наяве.

Очаква ни труден мач, Юнайтед е страхотен отбор. Освен това те играят у дома. Но ние сме Ювентус. Играем добре, така както иска треньорът. Вярвам, че можем да победим. Разбира се, уважаваме Манчестър Юнайтед, те са фантастичен отбор с фантастичен треньор.

Въпреки всичко, очаквам победа за Ювентус. За мен винаги е много емоционален момент, когато се завръщам в Манчестър”, коментира португалецът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12284

1

Kristiano789

23.10 2018 в 16:15

Изглеждат ми скалъпени обвиненията, толкова години по-късно излизат...А и честно, не ми изглежда изнасилвач Роналдо, въпреки арогантността и надменността му