Роналдо: Заболя ме много от обвиненията в изнасилване

OFFNews 21 август 2019 в 12:00 2237 0

Португалската мегазвезда на Ювентус Кристиано Роналдо бе обвинен в изнасилване миналата година, след като бившият модел Катрин Майорга поднесе жалба през септември, че е била сексуално насилена от футболиста през 2009 в хотелска стая в Лас Вегас.

Случаят бе прекратен в съд в Невада през юни, въпреки че не стана ясно дали Роналдо е постигнал съгласие с модела. Той отхвърли обвиненията, въпреки че според информациите е признал, че е платил на Майорга по-рано.

"Когато хората се съмняват в честта ти, това те наранява“, сподели той. "Боли много, защото имам голямо семейство, съпруга и интелигентно дете, което разбира много неща. Това е случай, за който не ми е удобно да говоря. Но още веднъж, невинността ми бе доказана. Това ме кара да се гордея“, сподели настоящата звезда на Ювентус и бивша такава на Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид, цитиран от БГНЕС.

Португалецът намекна, че следващата година може да е последната в кариерата му. “Може би, ще завърша кариерата си догодина…но мога да играя и до 40 или 41“, сподели той.

“Не знам. Това, което винаги казвам, е да се наслаждаваш на момента”. Роналдо има пет Шампионски лиги (четири с Реал и една с Манчестър Юнайтед), като помогна на Ювентус да триумфира за осми пореден път със Скудетото миналия сезон. Той заяви, че иска да остане на върха на световния футбол.

“Има ли други футболисти с повече рекорди от мен? Не смятам, че има такива“, завърши уверено 34-годишният футболист.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови