Роналдо е възстановен и е на линия за Аякс

OFFNews 06 април 2019 в 18:00 1300 0

Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо за пореден път доказа, чe контузиите трудно могат да му попречат. Той е преодолял проблемите с мускулната травма, която получи преди две седмици, и се очаква да е титуляр в мача с Аякс следващата сряда.

Тази среща е от четвъртфиналите на Шампионската лига, а още когато се контузи, той обеща на феновете, че ще дотогава ще е възстановен. Е, португалецът удържа на думата си и вече болката е в миналото, твърди вестник "ТутоСпорт".

Все пак усилията ще му бъдат спестени в голямото дерби с Милан от този кръг в Серия А, но се очаква да е титуляр срещу холандския гранд. Все пак всичко зависи и от това доколко е наваксал в подготовката си дотогава, но с оглед на огромния му професионализъм, едва ли ще е проблем.

И без него в състава в последните си два двубоя в италианския шампионат торинци успяха да стигнат до трите точки и вя само на шест от спечелването на осма поредна титла на Италия. По-важно за "бианконерите" е да се докажат в Шампионската лига и задачата на Роналдо е именно в този турнир.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови