Роналдо се предаде, плейбоят вдига сватба

OFFNews 25 януари 2017 в 15:55 4705 0

Светска новина на годината в спорта е факт. Асът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо най-сетне се е решил да мине под венчило. Избраницата на CR7 е новата му приятелка Джорджина Родригес. Испанката, която работи като модел, е успяла да укроти вечния плейбой.

Голямата новина разпространи „Correio da Manha“. Информацията на изданието е от близки приятели до носителя на „Златната топка“. Кристиано планира сватбената церемония да се състои през лятото на 2018 година. По принцип изданието хваща доста новини около Роналдо.

Влюбената двойка официализира връзката си в края на миналата година. Джорджина придружи играча и на церемонията по връчването на наградата на ФИФА за най-добър футболист. Появи се и на няколко мача от Примера дивисион.

Роналдо планира и още едно дете. Източникът на „Correio da Manha“ твърди, че асът на Реал искал брат за малкия Кристиано. Футболистът на Реал Мадрид има благословията на своята майка Долорес, която лично разкара няколко от мераклиите за снахи . Бъдещата булка се разбира отлично и с детето на Роландо, което Долорес цени.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови