Само двама от Левски са отказали намаляване на заплатите

OFFNews 23 април 2020 в 09:38 1431 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви имената на двамата играчи на вековния клуб, които са отказали предложените им споразумения за намаляване на заплатите.

Очаквано това са чужденци и имената им не са изненада - португалецът Нуно Рейш и нидерландецът Стайн Спиерингс, който беше привлечен през януари и пандемията от коронавирус го завари в София.

"Нуно Рейш отказа да подпише и дори го каза пред медиите. Другият е Стайн Спиерингс, с когото водим преговори. Момчето има някакви съображения и обсъжда ситуацията с агента си", каза Павел Колев.

В същото време Левски се надява да няма проблем с други чуждестранни звезди въпреки тежката финансова ситуация в клуба, като в началото на май се очаква те да се приберат в София.

Предварителните планове са съставът да е в пълен комплект навреме за евентуалното прекратяване на извънредното положение у нас (засега - 13 май), след което се очаква разрешение от властите да бъде провеждан тренировъчен процес.

Тогава се очаква и Холмар Ейолфсон, който е в полезрението на английски клубове и в Левски се надяват на негов трансфер, за да си помогнат финансово.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови