Сектор Г се забавлява с привържениците на Левски, цитира и Бойко Борисов

OFFNews 16 февруари 2020 в 10:52 9852 1

Обект на солени шеги от страна на привържениците на ЦСКА стана хореографията на "сините" фенове по време на дербито в събота, завършило 0:0.

По принцип от левскарската общност бяха обявили, че няма да правят хореография, а предвидените за това средства ще бъдат дарени на клуба за справяне с неотложни финансови въпроси. Все пак хореография е имало или поне е бил направен опит за такава.

В групите на фенове на ЦСКА във Фейсбук се споделя снимка на сектора с левскарите, от която се вижда, че хореографията е доста несиметрична и изглежда недовършена.

"Когато си поръчаш хореография от алиекспрес...", пишат язвително "червените" фенове.

В Сектор Г беше издигнат и транспарант с надпис "Нека най-грамотният от вас да прочете този транспарант", като цитират реплика на премиера Бойко Борисов от срещата му с привърженици на Левски в Министерски съвет.

Тя беше организирана, след като собственикът на Левски Васил Божков алармира, че няма да може да издържа клуба, ако му бъде отнет бизнеса, което се и случи.

Тогава Борисов каза, че разполага с доклад за нарушенията на фирмите на Божков и попита кой от присъстващите е най-грамотен, за да му го покаже.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

4005

1

AnderXale07

16.02 2020 в 11:13

Много голяма статия. Своеобразен епогей на българската журналистика. Само не съм разбрал, кога Офнюз стана част от кафявата агенция ПИК.