Сектор Г застана плътно зад Чорбаджийски, припомни за каратиста Моци

OFFNews 06 март 2018 в 14:40 4329 0

Снимка Сектор Г

Организираните фенове на ЦСКА от фенклуб "Сектор Г" подкрепиха капитана на отбора Божидар Чорбаджийски след мача с Дунав в Русе, спечелен от "армейците" с 2:0.

Националът се забърка в инцидент в края на първото полувреме, когато удари футболист на домакините, след като беше провокиран в наказателното поле. От Дунав претендираха за червен картон за защитника, но реферът Георги Кабаков наказа и двамата участници в инцидента с официални предупреждения.

Ето какво написаха от фенклуба във Фейсбук:

"Тонове помия се изливат относно вчерашния инцидент с капитана на ЦСКА Божидар Чорбаджийски и футболистчето на Кировия сателит от Русе. За предхождащия удар в бъбреците, довел до реакцията на нашето момче - ни вопъл, ни стон. Както се казва "всичко е точно".

Обаче ние помним и карате - изпълнението на рецидивиста Моци. Помним и доста други "инциденти" с футболисти на други отбори, останали без последствия, след които тишината беше оглушаваща.
ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА НАШИЯ КАПИТАН!
"Сектор Г" е плътно зад теб!".

Междувременно ЦСКА започна подготовка за предстоящия мач срещу Етър (Велико Търново). Двубоят от XXIV кръг на Първа лига ще се играе на "Армията" на 8 март (четвъртък) от 17:30 часа.

След гостуването в Русе в тима няма контузени футболисти, информира официалният сайт на ЦСКА. Титулярите от вчера проведоха възстановително занимание на базата в Панчарево, а останалите играчи тренираха на пълни обороти.

Преди старта на тренировката рожденикът Георги Китанов почерпи съотборниците си и щаба по случай рождения си ден. Вратарят днес навършва 23 години.

Играчите са изключително амбицирани да вземат трите точки от мача с Етър, след като именно във Велико Търново в първия двубой срещу виолетовите през сезона беше сложен краят на серията от 8 поредни победи на ЦСКА.

Цените на билетите са както следва:
- Сектор А - 18 лева
- Сектор Г - 5 лева
- Сектор Б (гости) - 5 лева
- ВИП ложа - 130 лева

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови