Селтик го отнася заради фен, опитал се да изрита Мбапе

ОFFNews 13 септември 2017 в 11:42 1523 0

Фен на Селтик се опита да изрита Килиан Мбапе от ПСЖ и ще донесе сериозни неприятности за своя клуб. Хулиганът нахлу преди почивката на мача от ШЛ, спечелен от парижани с 5:0.

Не е ясно защо точно Мбапе ядоса запалянкото. Новата звезда на френския футбол вкара за своите, но не подразни публиката.

Факт е, че шотландецът се затича към Мбапе и се опита да го ритне. За щастие на всички не успя. Може би мерникът му е бил разцентрован от някое тъмно пиво.

Стюарди веднага го подгониха и свалиха на земята. Публиката на Селтик определено освирка младежа за простотията. Мениджърът Брендън Роджърдс гарантира, че клубът ще вземе мерки към хулигана. И осъди постъпката.

УЕФА няма да погледне с добро око, тъй като това не е първа издънка на Селтик за последната година. Фенове на "детелините" успяха да купят билети в сектори на Ман Сити при гостуването на "Етихад" миналия сезон. В резултат настанаха няколко кратки боя.

Преди това пък домакински мач то турнирите беше използват от публиката на "зелените", за да издигне плакат срещу известен политик.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !