Сериозни битки за зона Шампионска лига в любимите ни клубни първенства

OFFNews 26 март 2019 в 16:53 1279 0

В края на седмицата се подновяват любимите ни клубни първенства. У нас започва плейофната част на Първа лига. В шампионския поток Левски приема Ботев Пловдив, а ЦСКА е домакин на Черно море в опит да отмъсти за скорошната загуба във Варна, докато Берое гостува на Лудогорец.

В челото в испанската Ла Лига пък всичко изглежда ясно и ще бъде много трудно някой да свали Барселона от върха. Каталунците приемат градския съперник Еспаньол в събота от 17:15 часа българско време. Столичните Атлетико и Реал по-скоро ще се борят за среброто, като "белия балет" приема последния в класирането Уеска. Срещата e неделя от 21:45 часа и ще можете да го проследите на живо по MAX SPORT 4. В събота също от 21:45 "дюшекчиите" гостуват на Алавес, който е само на две точки от място в Топ 4.

Най-интересният мач в английската Висша лига е между Ливърпул и Тотнъм. Именно "шпорите" могат да решат битката за титлата в Англия, тъй като след месец им предстои визита и на другия претендент за златото Манчестър Сити. Битката за място в Топ 4 също е особено ожесточена. Арсенал, Челси и Манчестър Юнайтед се борят за зона Шампионска лига.

В италианската Серия А пък най-голямата интрига също е свързана с местата, даващи право на участие в турнира на богатите за новия сезон. Интер приема Лацио в директен сблъсък за четворката. Мачът е в неделя от 21:30 часа българско време и можете да го гледате на живо в MAX SPORT 3. Kъм нея Шампионска лига са се запътили и Милан и Рома, които ще се изправят съответно срещу Сампдория и Наполи. Ювентус приема Емполи в събота от 19:00 часа и ще се опита да се върне на победния път, след като в миналия кръг допусна първата си загуба през кампанията в калчото – 0:2 от Дженоа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови