Сестрата на Роналдо го защити след загубения финал за Купата на Италия

OFFNews 18 юни 2020 в 16:58 8926 0

Сестрата на нападателя на Ювентус Кристиано Роналдо го подкрепи в социалните мрежи след загубения финал за Купата на Италия срещу Наполи.

Ювентус отстъпи след 0:0 в редовното време и след изпълнение на дузпи. "Липсва му острота", коментира треньорът на "бианконерите" Маурицио Сари. Вероятно неговите думи са принудили Елма Авейро да се включи в анализа на мача по своему.
"Какво повече можеше да направиш? Скъпи мой, ти сам не може да направиш чудото. Не разбирам как може да се играе така...Ти не можеше да направиш нищо повече, кралю мой", написа сестрата на Роналдо.

За португалеца това беше втори пореден загубен финал с Ювентус. Преди това "Старата госпожа" загуби от Лацио с 1:3 в мач за Суперкупата на страната. Роналдо премина в Ювентус през лятото на 2018 г. от Реал Мадрид за 117 млн. евро.

Контрактът му с клуба от Торино е до лятото на 2022 г. Ювентус вече втора поредна година не може да спечели Купата на Италия. Преди пристигането на Роналдо отборът завоюва този трофей четири поредни сезона.

Ювентус има 13 победи в Купата на Италия и е рекордьор по този показател. Миналата година победител в турнира стана Лацио, а Ювентус отпадна в 1/4 финалите.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!