Севиля – Барселона и ПСВ – Фейенорд през уикенда по MAX Sport

OFFNews 22 февруари 2019 в 15:39 1689 0

Спортните канали на А1 за пореден уикенд ще предложат на феновете футболни емоции от Испания, Италия и Холандия. Кръгът на Ла Лига започва в събота, 23 февруари, с дербито между два от лидерите в класирането Севиля и Барселона. Мачът на стадион „Рамон Санчес Писхуан” е от 17:15 часа и ще се предава пряко по MAX Sport 4. Двубоят е с пряко значение за местата в челото, като домакините от Севиля ще защитават позицията си в зона Шампионска лига, докато Барселона ще иска да запази комфортния си аванс от 7 точки пред втория Атлетико Мадрид.

Реал Мадрид шокиращо загуби с 0:1 на „Бернабеу” срещу Жирона миналия уикенд и сега няма право на грешка при гостуването си на Леванте. Мачът е в неделя от 21:45 часа и също ще се излъчва пряко по MAX Sport 4.

Серия А също обещава много емоции на феновете. Неделната програма започва в 13:30 часа с битката между непредвидимия тим на Сампдория и Каляри с Кирил Десподов в състава. Ювентус ще се опита да преодолее шока от загубата от Атлетико Мадрид в Шампионската лига при гостуването си на Болоня от 16:00 часа. Емоциите в неделната вечер са гарантирани с два сблъсъка с участието на тимове от Топ 3. От 19:00 часа Парма посреща втория в класирането Наполи, а от 21:30 часа Фиорентина е домакин на Интер. Всички мачове от поредния кръг на Серия А ще се излъчат директно по MAX Sport 3.

Дербито на холандската Ередивизи между ПСВ Айндховен и Фейенорд предизвиква интереса на феновете не само в Ниската земя, но и в цяла Европа. „Филипсите” влизат като фаворити в двубоя, но през последните години тимът от Ротердам доказа, че играе успешно срещу настоящия шампион. Двубоят ПСВ Айндховен – Фейенорд е на 24 февруари от 15:30 часа и ще се излъчва пряко по MAX Sport 1.

Столицата на Чехия Прага за първи път в историята ще е домакин на главечер от UFC. Топ мачът на бойната вечер ще е в полусредна категория между полската сензация Ян Блахович и солидния нокаутьор от Бразилия Тиаго Сантос. Шоуто UFC Fight Night от Прага ще се излъчи пряко по MAX Sport 2 на 23 февруари от 21:00 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови