Шансовете Златан Ибрахимович да се върне в Европа се увеличиха

OFFNews 25 октомври 2019 в 11:19 2677 0

Лос Анжелис Галакси загуби с 3:5 от Лос Анжелис ФК полуфиналния плейоф на Западната конференция в американската МЛС. Поражението още повече увеличи мълвите, че звездата Златан Ибрахимович може да се завърне в Европа.

Загубата изхвърли ЛА Галакси от битката за титлата и по всяка вероятност това беше последният мач на шведа за тима, защото договорът му изтича през декември.

Иначе след загубата Ибрахимович отново предизвика полемични изказвания по свой адрес. Изглежда предизвикан от феновете, докато напускаше терена след последния съдийски сигнал, Златан се хвана за мъжкото си достойнство.

След срещата шведът пък говори в типичния си стил и загатна, че може да напусне клуба. 

"Не е заради парите. Имам още два месеца от договора. Ще видим какво ще се случи. Ако остана, означава, че МЛС е добро първенство, защото целият свят го гледа. Ако не остана, никой няма да запомни какво е МЛС", каза Ибра.

По всяка вероятност шведът ще се насочи към Серия А и по-точно към отбора на Наполи. Припомняме, че вчера президентът на неаполитанците Аурелио де Лаурентис потвърди, че силно иска да доведе Златан на "Сан Паоло".

"Ибрахимович ми е приятел. Срещнахме се в Лос Анджелис, след като бяхме в един и същи хотел и говорих с него не като футболист, а като съвсем нормален човек.

„Поканих го на вечеря заедно със съпругата и децата му и си прекарахме страхотно. Моето желание е наистина да го видя в цветовете на Наполи, но всичко зависи от него. За подобно нещо се говори отдавна", каза Де Лаурентис пред "Скай Италия".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови