Шеф в ЦСКА: Защо да се разделяме с треньора?

OFFNews 13 декември 2019 в 12:01 1789 0

Човек от ръководството на ЦСКА отговори с въпрос на питане назрява ли треньорска смяна в клуба от Борисовата градина. В последните усилено се твърди, че времето на Милош Крушчич начело на "армейците" изтича и се чака изиграването на последния есенен кръг, за да бъде обявено отстраняването му.

Заговори се, че вече куп специалисти от близо и далеч вече са били предложени на ръководството. Спрягат се и имена родни специалисти като бившите треньори на ЦСКА Стамен Белчев и Любослав Пенев, както и на близкия до собственика Гриша Ганчев Красимир Балъков. В днешния си брой "24 часа" твърди, че Ганчев вече е решил да смени Крушчич, но не се посочва с кого.

"Защо да се разделяме с Крушчич? Той записа 6 победи от 9 мача, загуби само веднъж, след гол от засада. Проблемът на отбора са загубените точки в началото на шампионата", коментираха от ръководството на ЦСКА пред сайта Топспорт.

В последните дни много бивши служители на клуба посещават стадион "Българска армия", за да направят дарения на ДЮШ на "червените" с парите, които получиха от търга за активите и емблемата на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

Депутатът от БСП и бивш говорител на клуба Иван Ченчев дари 15 000 лева, а адвокатът на "червените" от предишен период Радостин Василев се раздели със сумата от 3618 лева. Очаква се примерът им да последват и други от списъка с получилите пари от търга.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Подкастът на OFFNews