Шеф в ЦСКА очаква още удари под кръста с наближаването на гостуването на Лудогорец

OFFNEWS 23 октомври 2017 в 23:43 2331 0

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев, коментира в предаването "Спорно за спорта" по телeвизия BIT актуалните теми в червения клуб след равенството 2:2 с Левски в събота.

Веднага след мача се заговори за смяна на треньора Стамен Белчев, което беше категорично опровергано от Георгиев.

"ЦСКА загуби 2 точки от мача с Левски. Противникът се радваше, докато нещата при нас не бяха окей. Ние се подведохме по техния футбол. ЦСКА гради нов отбор, това не е отбор от миналата година и ако след 2-3 равни мача тръгнем да сменяме треньорите, какво ще стане?

Напрежението върху Стамен Белчев се вкарва отвън, а и наближава мача с Лудогорец в Разград, което означава, че ще става по-напрегнато”, посочи Георгиев.

Той се спря и на поведението на ръководството на съперника, което промени дизайна на билетите под натиска на феновете. Припомняме, че на пропуските за мача липсваше емблемата на ЦСКА, а на футболистите и спортно-техническото ръководство беше забранено да произнасят името на съперника.

"Стана ми жал. Левски е вторият по големина отбор и не му отива да бъде управляван от фенската си маса. ЦСКА обаче е достатъчно голям европейски отбор и ние няма да постъпим по този начин", добави Георгиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови