Шефът на УЕФА прати поздрави на Боби Михайлов

OFFNews 22 ноември 2019 в 15:49 1462 0

Президентът на УЕФА Александър Чеферин е изпратил „сърдечни поздрави” към бившия президент на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Това се е случило днес по време на срещата на Чеферин с временно изпълняващия длъжността президент Михаил Касабов.

"Чеферин не пропусна шанса да изпрати сърдечните си поздрави на Михайлов, да му благодари за дългогодишната успешна работа и да пожелае успех на българския национален отбор във важното изпитание в края на март догодина”, пише в сайта на родната футболна централа.

Ръководителят на европейския футбол използвал срещата с Касабов и да изкаже задоволството си от нормализирането на обстановката в българския футбол след драматичните събития около европейската квалификация с Англия на 14 октомври т.г.

Той също така е пожелал успех на екипа, който се нагърби с отговорността да управлява Българския футболен съюз след оставката на президента Борислав Михайлов, подадена след натиск от изпълнителната власт в лицето на премиера Бойко Борисов и спортния министър Красен Кралев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови