Шефовете на Левски отказали две покани за среща с НКП

OFFNEWS 04 септември 2019 в 08:34 1996 0

Снимка levski.bg

Ръководството на Левски е отказало две предложения на Националния клуб на привържениците за среща помежду им. Това става ясно от разпространена декларация на организираните фенове, публикувана в сайта nkp.bg.

Те са адресирали писмата до Васил Божков, Георги Попов и Павел Колев, но не са получили отговор.

Запалянковците искат да бъде създадена позиция на отговорник за връзка с тях, клубът да проведе кампания за това какво е забранено на трибуните, как да бъдат продавани артикули във фен магазина на организацията.

Ето какво написаха от НКП:

“Уважаеми Левскари,

„Националният клуб на привържениците на Левски“ разработи и прие, съгласувано с организираните структури в страната и чужбина, стратегия, която цели да регламентира отношенията на привържениците с ПФК Левски.

За тази цел Управителният съвет на НКП „Левски“ отправи две официални покани за среща до ръководството на акционерното дружество, включително и до това на Нове Холдинг, на която нашите предложения да бъдат обсъдени и доразвити.

След повече от месец чакане така и не получихме официален отговор на предложенията за дискусия.
Поради тази причина намираме за уместно да запознаем левскарската общност с предложенията, които сме разработили и нашата визия за бъдещето.

В случай, че ръководството на ПФК „Левски“ прецени участието на НКП „Левски“ за нежелателно и контрапродуктивно, то ние настояваме това да бъде оповестено ясно и публично.

При такова развитие, нашата организация заявява, че няма да пречи на успешното изпълняване на заложните в стратегията цели.
Напротив, ние ще бъдем поне толкова деен коректив на действията по имплементирането им, колкото е била взискателна критиката към действията на НКП до момента”, пишат феновете.


Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови