Сигурността е приоритет преди Челси - Арсенал

OFFNEWS 16 септември 2017 в 08:15 1959 0

Ръководството на Челси е притеснено за сигурността на феновете преди мача срещу Арсенал в неделя. Причината е терористичния акт в Лондон, който беше извършен вчера именно на близката до стадион "Стамфорд Бридж" станция на метрото "Пърсънс Грийн".

Атаката не взе човешки жертви, но на Острова гледат на нея като на сериозна заплаха, а защо не и като предвестник на нещо много по-страшно. Затова в Лондон е обявено повишено ниво за терористична заплаха, а мерките за сигурност са повишени.

От Челси също излязоха с изявление, в коетот настоява феновете да вземат допълнителни предпазни мерки при пътуването си до "Стамфорд Бридж" за мача. Изявлението има за цел да успокои феновете, като клубът настоява, че безопасността е от "първостепенно значение".

"В неделя настояваме привържениците да пристигнат най-малко един час преди началото, за да улеснят допълнителни мерки за сигурност. Освен това искаме феновете да не носят чанти, тъй като това ще забави влизането ви на стадиона", се казва в обръщението на ръководството на Челси.

От клубът призовават феновете да останат бдителни и ако видят нещо, което е "подозрително", то те трябва да информират охраната или стюардите колкото е възможно по-бързо.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!