Синът на Гунди: Не може отбор като Левски да бъде 20 години зле (видео)

OFFNews 29 декември 2019 в 16:39 3009 0

Синът на легендата на Левски Георги Аспарухов – Андрей, посети клубната експозиция на отбора и се запозна детайлно с всички предмети, разкриващи велики мигове от историята на клуба.

Анди се върна назад към спомените и даде специално интервю за ЛЕВСКИ ТВ, в което сподели своите впечатления от видяното, посочи своите любими мигове и разкри впечатленията си от сегашния отбор на "сините".

"Много емоционално, изключително съм щастлив, че има такова нещо. Това показва колко велик клуб е Левски. Не че някой се е съмнявял, но ако има някой от младите, който не знае след 10 минути тук може да се убеди, че Левски наистина е един велик клуб за България.

Много са любимите ми моменти, свързани с отбора. Губехме по 1-2 мача на година. Специално на "Герена", докато аз бях в тима се сещам само за един злополучен мач с Ботев Враца. Левски през годините е бил на най-високо ниво.

Мачовете, които се помнят, са безброй. Аз помня двубои с Дуисбург, с Аякс. Бях част от отбора в знаменитите мачове с Щутгарт. Много са - радвам се, че ги има. Непрекъснато гледам мачове. Бият, падат - аз винаги си ги гледам и ще си ги гледам.

Левски си е Левски. Ние ги съдим прекалено много ми се струва. Годините са различни, много неща са различни. В момента отборът е на прав път. Не може отбор като Левски да бъде 20 години зле. А зле за Левски е второ, трето място - всички го знаем.

Аз много харесвам Дени Алар, който обаче не играе много. Станислав Костов за мен е един млад футболист, който има голямо бъдеще. Не може да вкараш 25-26 гола и да не си добър футболист", каза Аспарухов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови