Слаб Левски се измъчи с Ботев Враца

OFFNews 08 октомври 2017 в 19:09 1715 0

Снимка Спортал

Левски при Делио Роси го кара като Левски при Жадното - много мъка и малко футбол. Дори в контрола, където напрежението е нулево.

"Сините" биха едва 1:0 лидера на Втора лига Ботев Враца на стадион "Георги Аспарухов". Единственото попадение вкара Антони Белмонт, който в 17-ата минута заби топката под напречната греда с удар от 30 метра.

Домакините се разхождаха и головите положения бяха доста по-малко на брой от прелитащите над Герена самолети.  В игра за сините се завърнаха доскоро контузеният Рошу и Бабатунде Адениджи, който в началото на сезона бе отстранен от първия отбор. Общо взето, запалянковците губят представа кой е в отбора и кой изгонен.

След почивката врачани изравниха играта и положенията пред вратите бяха истинска рядкост. Все пак в 61-ата минута резервата Жуниор Мапуку осъществи добър пробив отдясно и нахлу в наказателното поле, където Григоров го бутна в гърба, но реферът прецени да не отсъжда дузпа.

До края на проверката футболистите в синьо владееха повече топката, но така и не успяха да зарадват дошлите на "Герена" фенове с втори гол. Гостите също се разхождаха, явно пазейки сили за другия кръг. Или разходка по Пробива тази вечер, кой знае!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови