Слаб интерес към мача на националите срещу Парагвай

OFFNews 14 ноември 2019 в 08:59 1672 0

Изключително слаб интерес предизвиква днешния двубой между България и Парагвай. Приятелският мач е от 19:00 часа на националния стадион "Васил Левски". На арената се очакват не повече от 2000 зрители, като дори може и да са по-малко.

Цените на билетите също не поощряват зрителския интерес. Най-големите фенове на Ивелин Попов и компания трябва да плащат между 15 (сектор В) и 25 лева (сектор А), припомня "Тема спорт".

Сумите не са никак пренебрежими на фона на слабите резултати на "лъвовете", а и Парагвай определено не е от най-атрактивните съперници.

Това ще е последният мач на трикольорите с публика. В неделя от 19:00 часа заради наказание от УЕФА за расизъм евроквалификацията с Чехия ще е при закрити врати.

България е в серия от 11 мача без победа, като за последно надвихме Кипър с 2:1 на 13 октомври 2018 година в Лигата на нациите под ръководството на селекционера Петър Хубчев.

Той беше заменен от Красимир Балъков, който подаде оставка заедно с ръководството на БФС след загубата с 0:6 от Англия и расисткия скандал на "Васил Левски". В момента начело на отбора е Георги Дерменджиев, за когото това ще е дебют начело на "лъвовете".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови