Славия и Септември спукаха топката за 0:0

OFFNews 31 март 2019 в 20:45 1094 0

Отборите на Славия и Септември София не успяха да излъчат победител, завършвайки наравно 0:0 в първата си среща в Група Б от плейофите в Първа лига, завършвайки при нулев резултат в "Овча Купел".

Това е втори мач за "белите" след завръщането им на своя стадион. Тимът обаче отново не успя да вкара гол и да зарадва феновете си, след като в предишния кръг загуби от Етър с 0:1.

Славия изигра силно първо полувреме и доминираше тотално, но отлични изяви на вратаря на Септември Янко Георгиев отчаяха нападателите в бяло. Още в 4-а минута домакините бяха близо до попадение, но Георги Йомов стреля в аут отблизо.

В 18-а минута Йомов проби от дясно и центрира към Радослав Кирилов, който стреля добре, но вратарят на Септември Янко Георгиев отрази.

Малко по-късно и Ашковски пропусна да се разпише. Атаките на "белите" продължиха, но до почивката последователно Кирилов, Велковски и Йомов направиха нови пропуски.

През второто полувреме играчите на Септември изнесоха играта в по-предни позиции и успяха да удържат нулевото реми до края.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови