Славиша Стоянович със смесени чувства след първата контрола на Левски

OFFNews 19 януари 2019 в 19:14 1539 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович не можа да даде точна оценка за играта на "сините" след днешната контролна среща срещу руския Уфа (1:1). Специалистът коментира и последните събития в клуба.

"Общо взето съм доволен. Имахме добри моменти, но и лоши. Отговорихме на агресивността на руския тим. Създадохме доста положения и можехме да спечелим, но имаше положения и да загубим. Последните 10 дни работихме добре.

Двамата футболисти, които са на проби? Не може да се говори много след само 45 минути. Джордан не е подготвен физически и то се вижда. Имаше някои добри моменти в своята игра. Йодегард игра отговорно през първите 45 минути. Той ще изиграе още един мач. За Джордан не знам как е договорката, ще видим.

Николай Михайлов свали доста килограми. Работи професионално, отговорно. Всички в клуба сме доволни от него. С него работим крачка по крачка. Има още доста килограми да сваля.

Павел Колев? Не съм се чувал с него след назначението. Доволен съм, че в клуба има човек от такъв калибър, който може да помогне на Левски. Имали сме два-три контакта, говорили сме за футбол и визията. Радвам се, че дойде в клуба. Чакам да се чуем и да направим планове за развитието на нашия клуб", каза Стоянович.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !