Солскяер: Трябва да повярваме

OFFNews 13 февруари 2019 в 09:25 1087 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе разочарован след като неговият отбор отстъпи с 0:2 у дома срещу ПСЖ в първият 1/8-финал в Шампионската лига. Това бе първа загуба за отбора след неговото назначаване.

На пресконференцията след срещата, Оле призна превъзходството на ПСЖ и заяви, че за да има успехи в Европа, играчите трябва да подобрят значително играта си.

"За съжаление днес не бяхме на нужното ниво. Личеше си, че ПСЖ е отбор от друго ниво и неслучайно са сред фаворитите за трофея. Те са и по-опитни", каза норвежецът на пресконференцията след мача.

Солскяер все пак остана оптимист: "Трябва да повярваме, че можем да спечелим на реванша. Знаем, че трябва да отбележим два гола и в същото време да не допускаме. Правили сме го и преди, излизали сме от трудни ситуации. ПСЖ е наистина много добър отбор с изключително класни състезатели - от вратаря до нападението, но трябва да отидем там и да повярваме. Трябва да отидем и да опитаме, след като сме си извадили поука. Трябва да видим къде сме сгрешили днес. Разбира се, че не трябва да допускаме голове от статични положения и контраатака.” Аз съм реалист и съм наясно, че след тази домакинска загуба шансовете ни са минимални, но няма да се предадем и ще се борим до последно. Ще атакуваме в Париж и ще търсим голове там".

"Пред нас стои една планина, която трябва да изкачим, но това не е невъзможно. Ако имаме аванс от 1:0 на полувремето в реванша, нещата може да се получат. Това е нещото, което реално трябва да търсим във втория мач", добави още Солскяер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови