Солскяер: Вторият гол на Арсенал ни съсипа

OFFNews 02 януари 2020 в 13:11 1862 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер сподели след загубата от Арсенал (0:2), че "червените дяволи" не са били достатъчно ефикасни в предни позиции, а вторият гол на "артилеристите" тотално обезверил възпитаниците му.

След ербито от 21-ия кръг на Висшата лига късно снощи манчестърци пропуснаха голям шанс да притиснат Челси в битката за Топ 4. В следващия кръг 20-кратният шампион на Англия приема Норич на "Олд Трафорд".

"Започнахме мача на добро ниво, имахме няколко добри контри. Но не бяхме достатъчно точни при завършването на атаките или с последния пас. След като играта се успокои, пропуснахме първия гол. Арсенал получи прилив на енергия след попадението.

Те бяха по-добри по отношение на агресията и връщането на топката. Имахме трудности при излизането от пресата им. Получи се красиво дерби, а голът, пропуснат малко преди почивката, бе ужасяващ удар за нас.

Ти си в играта при 1:0, но при 2:0 ти трябва гол, за да можеш да обърнеш резултата. Имах чувството, че играчите са нервни. Понякога резултатът от играта се решава от малките неща", заяви Солскяер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови