Спрягат Илия Груев за треньор в Левски

OFFNews 08 май 2019 в 09:55 1954 0

Неяснотите около треньорския пост в Левски продължават да предизвикват спекулации по темата. Очаква се позицията със сигурност да заеме подалия оставка като национален селекционер Петър Хубчев, но засега няма официално развитие.

Междувременно в германските медии се появи информация, според която родният специалист Илия Груев има два варианта да продължи кариерата си - в Левски или националния отбор на България. Това твърди "Майн Вердер".

От медията се свързаха с Груев, след като се тиражираше, че той може да се събере със сина си във Вердер (Бремен). "Няма такова нещо. Не съм подписвал с никой", лаконичен бе наставникът, цитиран от "Меридиан мач".

В края на миналата година се появиха информации, че Илия Груев може да стане спортен директор на Левски. Това бе опровергано от самия него. Той се завърна в Германия, където бе привлечен за анализатор в Шалке. Заговори се, че може да стане помощник на треньора Доменико Тедеско.

Възможо е той да е предлагал на Груев да стане част от щаба му. В него със сигурност ще попадне друг бивш кадър на "сините" - Георги Донков.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови