Сравниха Меси с Че Гевара

OFFNews 31 март 2020 в 10:00 1950 0

Аржентинската звезда на Барселона Лионел Меси беше сравнен с известния революционер Че Гевара от френското издание "Екип". Колаж на 32-годишният нападател в популярна поза на Че се появи на първа страница на спортното издание.

Така се изтъква ролята и авторитета, който има Меси в Барселона. Вчера той избухна остро срещу ръководството по повод преговорите за намаляване на заплатите в трудната ситуация.

Каталунците ще получават със 70 процента по-ниски запалати във времето без футбол, а освен това ще дарят пари, за да огат служителите в клуба да получат пълните си възнаграждения.

"Много бе казано и изписано относно първия отбор на Барселона по отношение на заплатите. Преди всичко, искаме да изясним, че ние винаги сме искали да приемем намаление на заплатите, защото разбираме, че това е извънредна ситуация и ние сме първите, които винаги сме помагали на клуба, когато е имало нужда.

Много пъти сме правили това по самоинициатива, а в други случаи, когато сме считали, че това е важно. Поради това, не спираме да се изненадваме, че вътре в клуба има хора, които е опитват да ни сложат под лупа и да ни поставят под напрежение да направим нещо, което ние винаги сме знаели, че ще направим.

Всъщност, уговорката се забави с няколко дни, защото търсехме формула да помогнем на клуба и неговите служители в тези трудни времена”, написа шесткратният носител на "Златната топка".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови