Среща на върха ще разнищва проблемите в Ботев Пд

OFFNews
01 октомври 2019 в 10:29 | 516 |0

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов свика спешен борд на директорите, само 24 часа след като се завърна в България от бизнес дела в чужбина. Дискусията ще се проведе днес и се очакват интересни решения, информира plovdivderby.com.


Не е изключено след нея той да се види и със старши-треньора Желко Петрович, спортния директор Адалберт Зафиров и Еролин Кючуков. Триото вероятно ще трябва да отговаря пред шефа си, защо се е стигнало до тук. Припомняме ви, че онзи ден пред фенове на Ботев (Пловдив) Зафиров и Петрович излязоха с коренно различни версии за провала на селекцията.

След като черногорецът разбра за изказаната версия от Зафиров, която коренно се различаваше с неговата, наставникът видимо се ядоса. Третият отговорен футболен човек в Ботев (Пловдив) Еролин Кючуков пък, използва това, че голяма част от феновете не знаят дори, как изглежда и успя да се измъкне без да му се налага да дава обяснение пред побеснялата тълпа, която искаше оставки.

Ботев (Пловдив) е на 12-о място в класирането. “Канарчетата” имат завоювани едва 9 точки от 33 възможни до този момент. Същевременно жълто-черните бяха докарани до ситуацията да са един от най-небалансираните отбори в родния елит.

В тима разполагат само с един нападател (Вияна) и едно крило (Тонев). Ботев Пд разполага и с едва 6 халфа, от които двама са дефанзивни (Балтанов и ван Архем), а единият от четирите атакуващи е на 17 години (Слави Шопов). Другият пък е контузен (Антонио Вутов). Останалите двама са Неделев и Перван.

Сега Георги Самуилов ще трябва да вземе решение, кой или кои от настоящите силни хора в Ботев Пловдив са виновни и кой ще поеме отговорността.

Препоръчани материали

Няма коментари към тази новина !