Станислав Костов: Бих си изпълнил договора с Левски до края с огромно желание

OFFNews 11 април 2019 в 12:44 1366 0

Нападателят на Левски Станислав Костов е категоричен, че с огромно желание би изпълнил договора си с 26-кратните шампиони на България.

Футболистът бе избран за играч на 28-ия кръг на Първа лига, като по време на награждаването футболистът сподели, че по време на зимната пауза е имал оферти от Турция, но е предпочел да остане при "сините", където подчерта, че се чувства щастлив. Нападателят вече има 20 попадения от старта на шампионата и еднолично оглавява листата на реализаторите.

"Дано стигна по-нагоре. Аз съм зависим от моите колеги. Те ми подават, аз вкарвам. Радвам се, че помагам на Левски. Дано продължа така и да се развивам като футболист.

Не мисля, че разликата с Лудогорец е толкова голяма. Биха ни преди месец, но се надявам, че след три дни, ни ще направим по-силен мач.

Когато излязат ключови фигури е трудно, но затова сме отбор, 25 човека, всеки е готов да помогне. Надявам се, че на който и да заложи господин Дерменджиев, няма да го разочарова.

Има колектив, сплотени сме, помагам си. Последния мач се видя, всички се сбихме, дадохме всичко от себе си, показахме битка и характер, и показахме, че сме един отбор.

Аз честно да кажа, не съм мислил какво ще стане след края на сезона. Чувствам се добре в Левски, затова зимата отказах да напусна. Не ми е фикс идея да напусна. Не знам какво ще стане лятото. Щастлив съм, хората ме уважават.

Бих си изпълнил договора с Левски до края с огромно желание. Мечтая за Интер, ама няма да стигна до там. Вече не съм на 20 години, така че ще видим. Да. Фен на Интер съм. Икарди си тръгва, може да ме вземат, ще им пиша", каза Костов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови