Станислав Костов премина успешна операция в Мюнхен

OFFNews 27 септември 2019 в 14:33 2421 0

Нападателят на Левски Станислав Костов e претърпял успешна операция по повод "футболна болест", информира официалният сайт на 26-кратните шампиони. Голмайсторът на Първа професионална лига за сезон 2018/19 г. претърпя интервенцията в клиника в Мюнхен.

Спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на ПФК Левски пожелават бързо възстановяване, завръщане на терена и много голове със синята фланелка на Станислав Костов.

Междувременно изгряващата звезда на Левски Станислав Иванов получи приза за Футболист №1 на 10-ия кръг Първа професионална лига в анкетата на Пресклуб България. Юношата на сините отбеляза втория гол при победата като гост с 2:0 над Славия.

"Мисля единствено за представянето ми с Левски, странични неща не ми влияят. Индивидуалните награди нямат голямо значение за мен, въпреки че са приятни. За мен Левски е най-великият клуб, независимо кога е създаден. Гледам да съм концентриран върху моята работа, не мисля за други неща. Къде трябва да наваксам ли? Млад съм, трябва да работя върху всеки един компонент.

По-опитните футболисти ми помагат за израстването. Помагаме си като цяло отборно. Мисля единствено за представянето ми с Левски, странични неща не ми влияят. Харесвам испанското и английското първенство, не мога да посоча някой отбор оттам за идеал. Пак казвам, концентрирам съм върху Левски.

Другите хора трябва да кажат кой е по-добър измежду мен и брат ми, но той е различен тип футболист. Мечтая да играем в един отбор или един срещу друг. Мислим за следващия мач. Иначе щом си в Левски, трябва да имаш самочувствие", каза Станислав Иванов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови