Стойчо Младенов обмисля завръщане в България

OFFNEWS 06 ноември 2019 в 07:48 1474 0

Снимка sportal.bg

Един от най-успешните български треньори зад граница - Стойчо Младенов, сподели, че вече обмисля кога да сложи край на кариерата си в чужбина и да се прибере да работи отново в родното първенство.

Бившият наставник на ЦСКА и Литекс и настоящ на казахстанския Кайсар даде интервю за Dir.bg, в което за пореден път отрече да преговаря за завръщане на ст. "Българска армия".

"В добри отношения съм с всички в ЦСКА. А кога и дали ще се завърна - един господ знае - заяви Младенов. - От млад футболист обичам животът ми да е подреден. Сега работя в чужбина и още не съм решил до кога ще е така. Признавам - много ми липсват нещата, за които говорихме - съпруга, синове, внучки. Ще дойде моментът, когато ще кажа "Баста". И ще се върна да живея с тях."

Бившият селекционер на националния отбор коментира и сътресенията в БФС покрай расисткия скандал на мача България - Англия, довели до оставките на президента Борислав Михайлов и треньора на А тима Красимир Балъков.

"Нека на всички веднъж завинаги им е ясно - в България расизъм няма - отсече 62-годишният Младенов. - Може да съществуват отделни личности с такова поведение. Но те не формират българското общество. По-важна е другата част от въпроса. Тези трусове трябваше да станат много по-рано. Ние живеем в затворена черупка от години. Не се развиваме, не напредваме, самозадоволяваме се с местни успехи. Единствено Лудогорец е пред останалите, които тъпчат на едно място."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови