Суперталант на Реал Мадрид заменя контузения Неймар за Копа Америка

OFFNews 07 юни 2019 в 07:27 1686 0

Селекционерът на бразилския национален отбор Аденор Леонардо Бакши, по-известен като Тите, търси заместник на суперзвездата Неймар, който получи контузия в приятелския мач с Катар и ще пропусне Копа Америка.

Припомняме, че нападателят на "селесао" напусна терена на един крак още в 21-вата минута на мача, разплака се на резервната скамейка и не успя да стигне дори до съблекалните без чужда помощ. Той бе подпомаган от двама души от щаба на Бразилия. Впоследствие стана ясно, че е разкъсал връзки в десния си глезен.

Според испанският медиен гигант "AS", вместо нападателя на Пари Сен Жермен може да бъде повикан Лукас Моура от Тотнъм или Фабиньо от Ливърпул.

Въпреки това, според изданието, най-вероятният кандидат е младият талант на Реал Мадрид Винисиус, който наскоро се възстанови от контузия, която получи през първото полувреме на кошмарния за "белия балет" реванш от 1/8-финалите на Шампионската лига с Аякс (1:4).

Замяната на играч с травма в заявлението може да бъде не по-късно от 24 часа преди началото на първия мач на националния отбор на Копа Америка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови