Светлина в тунела за Дунав (Русе)

OFFNews 11 ноември 2019 в 20:01 1719 0

Закъсалият финансово тим на Дунав (Русе) победи с 2:1 като гост столичния Царско село в последен мач от 16-ия кръг на първенството.

Въпреки всички проблеми в състава на "драконите", те успяха да стигнат до пълен обрат при визитата си на "царете". Звездата на домакините Родни Антуи откри в 20-ата минута, но с голове на Мартин Ковачев (31) и Ивайло Лазаров (62) русенци стигнаха до важния успех.

Така Дунав изпревари днешния си съперник и събра 16 точки на 12-ото място, докато Царско село е с 15 една позиция по-надолу.

Победата на Дунав дойде на фона на позитивните новини за клуба от деня.

Административният директор Огнян Цветанов обяви по-рано днес, че няма да се допусне разпад на клуба, както и че им предстои среща с новата градска управа.

"Дунав (Русе) няма да бъде разпродаден, играчите си имат договори. Има интерес към някои играчи. Със сигурност няма да бъдат освобождавани играчи за неизплатени заплати.

Тази седмица ще имаме среща с новото общинско ръководство на града и ще се постараем да не се случват повече такива неща, като ще разчитаме и на помощта на русенския бизнес", заяви Цветанов при гостуването си в актуално студио Дерби.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови