Световен гигант подкрепя ЦСКА

OFFNews 12 декември 2017 в 16:38 3048 0

Отборът на ЦСКА ще представи нов партньор в сряда, 13-и декември, от 13 часа на пресконференция в залата за пресконференции на стадион "Българска армия".

"Червените" ще обявят договор за сътрудничество с една от най-големите световни компании, пише официалният сайт на клуба.

На пресконференцията ще присъстват представител на компанията, който е неин директор бизнес развитие за Централна и Източна Европа, спортният директор на ЦСКА Пламен Марков и любимите на червените фенове футболисти Фернандо Каранга и Кирил Десподов.

Междувременно "червените" започнаха подготовка за предстоящия мач от 1/4-финалите в турнира за Купата на България срещу шампиона Лудогорец. Двубоят е този четвъртък, 14 декември, от 17:30 часа на стадион “Българска армия”.

След победата с 6:0 над Берое всички в редиците на водения от треньора Стамен Белчев тим са в приповдигнато настроение, но и безкрайно мотивирани да запишат добър резултат и в последния мач за годината.

Титулярите от двубоя срещу Берое проведоха възстановително занимание, а останалите играчи тренираха на пълни обороти. Стойчо Атанасов и Александър Георгиев продължават да лекуват контузии, а всички други футболисти от състава са здрави и на разположения на Стамен Белчев за важния сблъсък.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови