ЦСКА 1948 и ЦСКА-София не се победиха на старта в Първа лига

OFFNews 07 август 2020 в 22:13 2296 0

Отборите на ЦСКА 1948 и ЦСКА-София не се победиха на старта на сезона в Първа лига, след като завършиха 2:2 на полупразния национален стадион "Васил Левски".

Ветеранът Мартин Камбуров откри резултата в полза на новака в елита в 19-ата минута, а в 33-ата Даниел Младенов удвои. Валентин Антов върна едно попадение за ЦСКА-София в заключителните секунди на продължението на първата част, а Али Соу изравни в 52-ата минута.

ЦСКА-София започна по-активно и стигна първи до точен удар чрез Тиаго Родригес, но той бе отразен от стража на домакините Даниел Наумов. В 19-ата минута Галин Иванов подаде на голмайстора от миналия сезон Мартин Камбуров и той се разписа от близко разстояние за 1:0. В 33-та минута ЦСКА 1948 увеличи преднината си.

Иван Турицов не успя да изчисти топка в наказателното поле на гостите и Даниел Младенов я изпрати в мрежата на Густаво Бусато за 2:0.

Али Соу пропусна да се разпише за ЦСКА-София от около пет метра с глава след центриране по конец от Енрике Рафаел, но гостите все пак стигнаха до попадение през първата част. В третата минута на добавеното време Ахмед Ахмедов свали центриране за Валентин Антов и той бе точен от близко разстояние.

ЦСКА-София започна и второто полувреме със силен натиск, който този път даде резултат. Али Соу получи топката в наказателното поле в 52-та минута, преодоля футболист на ЦСКА 1948 и стреля с мощ в мрежата на Даниел Наумов за 2:2.

ЦСКА-София продължи да контролира играта и стигна до ново чисто положение в 72-та минута, но Али Соу не успя да уцели вратата на ЦСКА 1948. Три минути по-късно и Тиаго Родригес не сполучи от добра позиция и така двубоят завърши без победител.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови