ЦСКА 1948 изпревари ЦСКА на Ганчев с нов автобус

OFFNews 24 февруари 2017 в 11:10 5619 0

ЦСКА 1948 може да е в четвърта дивизия, но изпревари ЦСКА-София с нов автобус. Тимът на феновете се сдоби с возило на лизинг, което вече е регистрирано в КАТ. Номерът, естествено, е 1948. Рейсът ще бъде брандиран и ще е готов за старта на сезона.

Тимът няма далечни гостувания в софийската група, но все пак често през есента използваше таксита, частни коли, автобуси под наем и плащаше излишни суми. Така ЦСКА 1948 успя да изпревари ЦСКА-София на Гриша Ганчев, който все още няма свой автобус.

Най-големият проблем пред отбора на феновете е базата. И той е на път да се разреши, като през пролетта тимът на Валентин Илиев ще домакинства почти сигурно в Драгалевци на игрището на ДИТ. Другите опции са стадионът в Герман, който бие като терен почти всички в "А" група, както и добра познатата "бърлога" в Обеля. 

Днес ЦСКА 1948 гостува за контрола в Костенец, а в неделя играе с БДЖ в Надежда. Отборът се готви да влезе във "В" група и да атакува Купата на аматьорската лига. 

Спецове, изгледали заниманията на четвъртодивизионния отбор, са категорични,че Валентин Илиев, Йордан Юруков и Йордан Йорданов работят на ниво елитен футбол. На играчите са осигурени възстановявания, фитнес, зала за гледане на видео.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови