ЦСКА: Ще спрем терора над клуба

OFFNews 20 март 2018 в 20:25 4898 0

Ръководството на ЦСКА нарече "терор над клуба" решението на Дисциплинарната комисия към БФС да накаже нападателя Фернандо Каранга по жалба от Левски след дербито на България в неделя.

"Сините" загубиха именно с гол на Каранга в края на мача, след който сезираха БФС за начина му на изразяване на радост от гола.

От Левски се почувстваха обидени и от случка след края на мача, когато бразилецът отиде при феновете на ЦСКА след телевизионното си интервю. За всичко това той ще плати 6000 лева и ще пропусне един мач.

Ето какво написаха от ЦСКА:

"Армейци,

за пореден път ставаме свидетели на безпрецедентно решение във вреда на нашия клуб.

Фернандо Каранга беше наказан заради начина, по който се радва след отбелязан гол. Подобни жестове сме виждали и на други стадиони по света, но там никой не се е почувствал обиден или застрашен от това, за разлика от България.
Кой и как разчете мислите на Каранга и се обиди от тях - не става ясно, но Фернандо няма да играе в следващия мач и ще трябва да плати много сериозна глоба.

Изумени сме как нито една комисия на БФС не се сезира за действията на футболиста от Лудогорец Сисиньо в мача с Берое, а за състезател на ЦСКА се действа светкавично.

Наясно сме, че ЦСКА вече е фактор в българското първенство и очевидно някой се притеснява от това. Разбираме и страховете на ръководителите на другите отбори, че ЦСКА може да стане шампион.

ИМА ЗАЩО ДА СЕ СТРАХУВАТЕ!

Ние няма да оставим нещата така и ще вземем всички законови мерки да спрем терора върху нашия клуб.

Ние сме ЦСКА и ще се борим докрай.

От ръководството."

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови