ЦСКА-София се заяде с "проекта" Лудогорец, предупреди треньора

OFFNews 22 април 2017 в 18:56 2376 0

Снимка Спортал

От ЦСКА-София отвориха фронт преди мача с Лудогорец утре вечер на "Армията". Клубът на Гриша Ганчев призова привържениците за подкрепа срещу шампиона. Прави впечатление, че гостите са наречени "проект". Ето съобщението в сайта:

"ЦСКА приема Лудогорец 1945 (Разград) в мач от третия кръг на шампионските плейофите. Двубоят е утре (23 април) от 20:00 часа на стадион "Българска армия" и както винаги носи особен заряд за всички, които обичат ЦСКА.

Проектът от Разград е един от традиционно неудобните съперници на армейците и е особен дразнител за червената публика, още повече, че към момента балансът срещу зелените е негативен.

По-късно днес старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще обяви и групата за мача, като има вероятност в нея да се завърне Фернандо Каранга, който получи травма при предишното домакинство на червените срещу Черно море.

В рамките на днешния ден ще бъде взето и окончателно решение дали състоянието на вратаря Александър Конов позволява неговото участие в утрешния сблъсък. Нека за пореден път превърнем "Българска армия" в непревземаема крепост за враговете на ЦСКА!".

В същото време днешната спортна преса съобщава, че Гриша Ганчев е привикал треньора на ЦСКА-София Стамен Белчев. Той е поискал победа срещу Лудогорец, от който тимът му натрупа две загуби.

Ганчев се ненавижда с Кирил Домусчиев и държи на всяка цена да се вземе точно този мач. В противен случаяй той е предупредил Белчев, че може да бъде освободен от поста.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови