ЦСКА беше умишлено фалиран, твърдят от тима на феновете

ОFFNews 21 юни 2017 в 19:33 3305 0

ЦСКА беше умишлено фалиран. Това заяви членът на УС на ЦСКА 1948 Никола Газдов на брифинг, на който беше представен новият управителен съвет на клуба. Той е от 5 души, все млади момчета от бизнеса и юридическите дреди, свързани с бившите групировки в сектор "Г" - "Офанзива" и "Червен Младост".

"Скоро наближава датата за плащане на активите и емблемата на ЦСКА. Ще трябва или да се плати, или да не се плати. Ако не се плати, мисля че няма да има много изненадани", започна Газдов.

Защото през последните две години се наслушахме на какви ли не истории, легенди, обещания, световни конспирации. А фактите са ясни.

Но тогава се поставя легитимния въпрос защо с една малка част от тези 8 милиона, може би с 25-30 %, да се стартира оздравителен процес? Защо миналата година ЦСКА бе фалиран умишлено? Защо не бе спасен?

С 1/3 от тези пари да стартира процеса, а след това в продължение на 15, 20, 25 години с много по-малки суми, колкото е заплатата за два месеца на треторазряден португалски или африкански футболист, ЦСКА да запази доброто си име и да не се случват такива истории - разделяне, припознаване, сливане, придобиване.

ЦСКА бе умишлено фалиран преди година. ЦСКА 1948 е нов клуб. Създадохме го, за да запазим жива връзката с ЦСКА", добави Газдов и се обърна към феновете на ЦСКА-София да спиране на конфронтацията.

"Тези хора видяха една брутална пропаганда в последната година. Обясняваше им се как Литекс, преместен в София и облечен в червено, прекръстен на ЦСКА-София, бил истинският ЦСКА. Ние твърдим от първия ден, че това не е вярно.

Вчера президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов също го потвърди. Той каза, че е Литекс е правоприемник на ЦСКА-София. Според УЕФА пък, това е нов клуб. Защото Литекс в рамките на един сезон е променил името, цветовете и адресната си регистрация. Къде е тук връзката с ЦСКА?".

Младият юрист Стефан Сотиров, трето поколение армеец, е ново лице в управата на ЦСКА 1948 

Новият председател на УС Добрин Гьонов заяви, че тези дни ще бъде подписан договор с Валентин Илиев, който работи един сезон без пари! Без нито една стотинка!

ЦСКА 1948 ще атакува "Б" група, като ще изиграе целия сезон във "В" на стадиона в Драгалевци. Първото ново попълнение е юношата на ЦСКА Тони Стоичков, чакат се още четирима.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови