ЦСКА готви нов трансфер на американския пазар

OFFNews 21 юни 2019 в 12:07 1133 0

ЦСКА е много близо до изходящ трансфер. "Червените" преговарят с отбор от САЩ за даване под наем на Едвин Джеси. Ако той впечатли там, правата му могат да бъдат откупени.

При осъществяване на сделката, това ще е втори трансфер на ЦСКА в САЩ след продажбата на Антон Недялков в Далас. Защитникът обаче бързо се върна в България, за да заиграе изненадващо в Лудогорец.

Ето какво пише в сайта на клуба:

"Армейци,

за да се избегнат спекулации в медиите, искаме да Ви уведомим, че в момента клубът ни води заключителни преговори за трансфер на нашия футболист Едвин Джеси в силния шампионат на MLS.

Той не отпътува за лагера на червените в Австрия, защото предстоят да се финализират конкретни детайли по контракта, след което официално ще обявим името на новия му отбор зад океана.

Офанзивният халф ще играе там като преотстъпен до Нова година и при активиране на определени клаузи, правата му могат да бъдат откупени изцяло".

Междувременно спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета сподели какви са целите му с клуба. Той иска да върне старата слава на "червените", като разкри това в станалите си вече традиционни интервюта за изданието Tuttomercatoweb.

"ЦСКА е един положителен опит в моето развитие. За да си успешен спортен директор с добра визитка, трябва да имаш стаж и в чужбина. Още преди имаше моменти, в които се чувствах готов да изляза извън Италия. Сега съм тук и искам да изградя отбор, който да печели победи и купи", заяви Джарета.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови