ЦСКА и Лудогорец записаха загуби в последните контроли

OFFNews 02 февруари 2019 в 19:21 1363 0

Снимка ludogorets.com

ЦСКА и Лудогорец записаха тежки загуби в последните си контроли по време на зимните лагери.

Столичани отстъпиха с 0:3 пред Динамо Киев в Испания в първи си мач без Кирил Десподов, който премина с рекорден трансфер в елитния италианския Каляри. Точни за Динамо бяха Циганков (3), Вербич (35) и Андриевски (89).

Лудогорец пък претърпя поражение с 1:3 от лидера в сръбското първенство Цървена звезда в последната си зимна контрола в Турция.

Разградчани допуснаха доста неточности в отбрана, особено през първото полувреме, заради което логично загубиха за четвърти път в контролите по време на лагера в Турция. Цървена звезда поведе с 2:0 през първото полувреме. Бен откри в 33-ата минута, а Боаки удвои две минути преди почивката. И при двете попадения според официалния сайт на "орлите" е имало фаулове срещу играчи на Лудогорец, неотсъдени от турския рефер на двубоя.

Шампионите върнаха едно попадение чрез Вандерсон в 54-ата минута, но "звездашите" стигнаха до 1:3 в 72-ата минута, когато влезлият като резерва Павков отбеляза.

В края на двубоя Лудогорец имаше шанс да намали, но Рафаел Форстър стреля в стената от удобен фаул на линията на наказателното поле.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !