ЦСКА иска да дари тонер за принтерите на Лудогорец

OFFNews 05 април 2019 в 10:57 1761 1

Снимка ludogorets.com

В ЦСКА изразиха желание да купят тонер за принтерите на касите на стадиона на Лудогорец, за да се предотвратят проблемите пред феновете в събота, когато е двубоят за първенството между двата отбора.

Агитката на столичани е имала доста сериозни проблеми при влизането, защото билетите се продавали само на една каса, а принтерите постоянно спирали, информира "24 часа". Обяснението на хората, които отговаряли за продажбата, било, че имало проблеми с консумативите.

Заради това феновете започнали да се организират и да купуват билети за събота предварително, като пращат свои приятели от Разград и околностите, защото пътят от София е над 400 км. Очакванията са за над 2500 фенове на ЦСКА в Разград.

В сряда ЦСКА отстрани Лудогорец в 1/4-финалите за Купата на България след победа с 1:0 в Разград. Утре "червените" могат да завържат борбата за титлата при нов успех, тъй като ще се изравнят по точки с Лудогорец. В момента двата тима са съответно първи и втори съответно с 63 и 60 точки.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12319

1

Чичо ви

05.04 2019 в 11:14

"...защото пътят от София е над 400 км."

А бе, вие за кой точно Разград говорите, дето бил на 400км от София!? Щото той Букурещ от София е на 360... или тея ваште са некви по-други км, не като истинските.

LOL