ЦСКА изпусна Лудогорец на "Армията" в дебюта на Белчев

OFFNews 05 юли 2020 в 23:03 1815 0

Отборът на ЦСКА завърши 1:1 с шампиона Лудогорец на "Българска армия" в двубой от 29-ия кръг на Първа лига, който беше официален дебют за треньора Стамен Белчев начело на "армейците".

Със спечелената точка ЦСКА се изравни с Левски на второто място в класирането. На три пъти гредите спасиха Лудогорец от попадение, а гостите имаха претенция за неотсъдена дузпа. Това беше седмо равенство между двата отбора в последните им осем мача.

Резултатът беше открит в 62-та минута, когато Тиаго Родригес подаде къмм Али Соу от дясното крило и нападателят на ЦСКА вкара покрай Владислав Стоянов с мощен удар в близкия ъгъл.

Авансът на домакините не се задържа за дълго. В 71-ата минута Дан Битон успя да изравни от пряк свободен удар. Домакините пък отговориха с нова греда в 78-та минута, когато Али Соу стреля от малък ъгъл.

В последните 15 минути игрово време нямаше сериозни удари към двете врати и двата отбора разделиха точките.

В друг мач от кръга Берое победи с 2:0 Локомотив Пловдив като гост. Мартин Камбуров вкара и двата гола за заралии във вратата на бившия си тим. Нападателят вече има 235 гола в елита на българския професионален футбол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови