ЦСКА картотекира опитния Манолев за мача с Копенхаген

OFFNews 07 август 2018 в 11:02 1948 0

От ЦСКА картотекираха за турнира Лига Европа 7-мото си лятно попълнение Евандро да Силва и играчът с най-богат опит на международната сцена в редиците на "червените" - Станислав Манолев.

От вчера имената на двамата са в списъка с футболисти на армейците за мачовете с Копенхаген, който е публикуван в официалния сайт на УЕфА, пише "Тема спорт".

В случай че Евандро се появи на терена срещу датчаните, а това е много вероятно, той ще запише дебют в евротурнирите. Нападателят обаче вече е играл на международната сцена и дори има гол. През 2016 г. той записва две участия за бразилския Коритиба в турнира Копа Судамерикана.

Манолев пък е футболистът на ЦСКА с най-голям стаж в евротурнирите. Той има внушителните 53 участия - далеч пред втория Бодуров с 19. Всичките му срещи са за Купата на УЕФА/Лига Европа.

Станислав е играл 33 пъти за ПСВ Айндховен (1 гол), 15 за Литекс (1 гол) и 5 за Динамо Москва. Дебютира на 30 ноември 2005 г. за ловчанлии при 0:2 от A3 Алкмаар в групите на Купата на УЕФА.

През последните 3 месеца Манолев се възстановяваше от тежка контузия в коляното, претърпя операция и изкара процедури в Щутгарт. Фланговият футболист вече тренира пълноценно и има шансове да се появи на терена в реванша срещу Копенхаген в Дания идния четвъртък. Той вероятно ще запише минути в срещата за първенство със Славия тази неделя от 20:45 часа на "Българска армия".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови