ЦСКА напред в Лига Европа след 0:0 в Подгорица

OFFNEWS 17 юли 2019 в 00:15 1355 0

ЦСКА се класира за втория квалификационен кръг на турнира Лига Европа след нулево равенство на реванша с черногорския ОФК Титоград в Подгорица. "Армейците" продължават напред с общ резултат 4:0 от първия мач в София и очакват в следващата фаза хърватския Осиек.

Червените можеха и да загубят, но гредата спаси вратата им от попадение в 16-ата минута след удар на Радомир Джалович. В 31-ата минута вратарят Черниаускас пък предотврати сериозна опасност. След почивката играта на българския тим се раздвижи, но до гол не се стигна и в крайна сметка резултатът се запази.

В лагера на ЦСКА не бяха щастливи от играта в Подгорица.

"Трябва да създаваме ситуации, да бележим голове, разполагаме с добри футболисти. Няма титуляри и резерви. Някои играят малко повече, но има умора, има и болежки. На всеки ще даваме шанс за изява. Титоград е доста организиран отбор, всички се уверихте в това.

Трябва да даваме максимума във всеки мач. Нямаме право да подценяваме нито един отбор. Срещу Осиек ще бъде по-трудно. Ще се подготвим и се надявам да ги отстраним. Редуваме се кой ще води мача. Има доверение между нас, ние сме екип с Люпко, Милош. Обсъждаме и заедно взимаме решенията”, коментира треньорът Добромир Митов.

Главният мениджър Стойчо Стоилов също изрази претенции.

"Трябва да проведем сериозни разговори с треньорите и играчите. Този мач беше протоколен, но все пак трябваше да вземем победата, за да трупаме коефициент. Трябва бързо да забравим този мач и да мислим за следващите срещи.

Не бива да търсим оправдания, този отбор трябваше да го победим два пъти. Тиаго получи почивка и затова беше извън групата. Селекцията при нас е завършена. Само на една позиция може да реагираме, ако излезе нещо качествено”, каза Стоилов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews