ЦСКА не успя да победи Славия преди финала за Купата

OFFNews 27 юни 2020 в 21:01 2041 0

Снимка cska.bg

ЦСКА не успя да победи Славия и завърши 0:0 като гост в двубой от 28-ия кръг на Първа лига.

Срещата беше генерална репетиция за "червените" преди финала за Купата на България в сряда, 1 юли, срещу актуалния носител на трофея Локомотив Пловдив на на националния стадион "Васил Левски", който е с начален час 19:15 часа.

Първата добра възможност за гол беше в полза на ЦСКА, но Али Соу шутира неточно. В 13-ата минута Стефано Белтраме стреля опасно, но вратарят Антонис Стериакис отби топката в корнер.

След близо половин час игра Петър Патев опита да центрира, но опитът му се превърна в коварен удар, но стражът на ЦСКА Густаво Бусато отби топката.

В 34-ата минута Галин Иванов изпълни бързо фаул и топката достигна до Георги Йомов, който не успя да бие, тъй като топката му беше избита в последния момент от Пламен Гълъбов. При ъгловия удар Радослав Кирилов стреля, но Бусато улови.

Седем минути след почивката ЦСКА изпусна най-чистото положение за момента. Белтраме изведе Рубен Пинто, който се озова сам срещу Стериакис, но шутира в аут.

След това равенство Славия остана на пето място с 49 точки, докато червените са втори с три точки повече на втората позиция.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови